Published On: joi, Apr 7th, 2016

Un barbat a fost talharit pe bulevardul Independentei

Marti, 5 aprilie, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale l-au depistat pe U.Bogdan (25 de ani), din municipiu, care era cautat intr-un dosar penal pentru savarsirea infractiunii de talharie calificata. Acesta a fost plecat din tara din octombrie 2015. Tanarul a fost audiat si retinut, pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Braila.

Parchetul de pe langa Tribunalul Braila, la 18 februarie 2016, a dispus efectuarea urmaririi penale fata de suspectii M.Mihai (22 de ani), S.Ionut (29 de ani), U.Bogdan si D.Ionel (19 ani), toti din municipiul Braila, pentru savarsirea infractiunii de talharie calificata.

Cei patru tineri, in 2015, la inceputul lunii octombrie, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, l-au batut cu pumnii si picioarele pe S. Liviu(38 de ani) si l-au deposedat de telefonul mobil si suma de 600 de lei, in timp ce se deplasa catre domiciliu, pe bulevardul Independentei.

In prezent, politistii desfasoara investigatii pentru depistarea si audierea lui S.Ionut, care se sustrage urmaririi penale.

Comentarii

comentariu

About the Author