Published On: mar, Apr 26th, 2016

Tupeu de borfas si bolizi de lux

Politistii de la Rutiera au avut un weekend incarcat. Duminica, 24 aprilie, la ora 08:15, un echipaj rutier din cadrul Politiei Ianca l-a oprit in trafic, pe drumul judetean 221, pe raza orasului Ianca, pe D. Marcel in varsta de 45 de ani, din municipiu, care conducea autoturismul marca “BMW” cu o viteza peste limita imousa de lege si anume 78 km/h. 

Barbatul nu avea la el documentele personale, motiv pentru care oamenii legii au efectuat verificari in bazele de date si au consatat ca permisul acestuia a foat retinut la data de 29 februarie 2016.“Pe numele lui D. Marcel a fost intocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul avand dreptul de a conduce suspendat”, se arata in comunicatul Politiei.

In aceeasi zi, dar dupa-amiaza, in jurul orei 17:00, o patrula de siguranta publica din cadrul Politiei Ianca l-a depistat, pe raza satului Perisoru, pe un localnic de 28 de ani, in timp ce conducea autoturismul “Audi”, desi avea autorizatia de circulatie provizorie expirata din data de 14 august 2015."Pe numele tanarului a fost intocmit dosar penal pentru infractiune de punere in circulatie sau conducere pe drumurile publice a unui vehicul neinmatriculat"se arata in comunicatul Politiei.

Comentarii

comentariu

About the Author