Published On: mie, Apr 20th, 2016

Tanase Iorgoveanu s-a alaturat partidului PNTCD Braila

Partidul PNTCD Braila se mareste, dupa ce presedintele partidului, Gheorghe Chiru, a reusit sa-l convinga pe consilierul judetean, Tanase Iorgoveanu(fost independent, fost PPDD) sa se alature echipei sale. Tanase Iorgoveanu a declarat ca aceasta decizie are la baza intentia sa de a candida pentru un nou mandat  de ales local si ca este mai facil sa lupti cu un partid in spate, decat de unul singur ca si independent:

“Ii multumesc domnului Chiru pentru mana intinsa, pe care am considerat-o o provocare si totodata, o oportunitate. Nu ascund ca avem o relatie de amicitie de mai mult timp si m-a convins in acest ultim interval de timp ca putem face o echipa buna, sa ne atingem telul si sa obtinem consilieri in randul CJ si CLM si de ce nu, sa se ne tingem tinta finala, spre Primarie. Depinde de noi, nu de altcineva si cu un efort conjugat, cred ca putem obtine cele dorite de noi. Eu am fost independent pana in clipa de fata. M-am gandit si la varianta de a candida independent, chiar am facut niste tatonari, dar nu, nu se poate. Daca esti sub umbra unui partid, cred ca rezultatele pot veni mult mai bine – si mai ales daca e un partid de traditie. Nu va pot ascunde ca si un pic sentimental am ales varianta asta, pentru ca fratele bunicului meu a facut 12 ani de puscarie comunista, chiar in aceeasi perioada cu domnul Coposu” a declarat Iorgoveanu.

Presedinte Chiru a subliniat ca Iorgoveanu va fi unul dintre candidatii partidului la CJ si CLM Braila, deoarece acesta are o experinta vasta in pozitia de consilier judetean. 

Comentarii

comentariu

About the Author