Published On: vin, Apr 22nd, 2016

Surpriza pe piata telefoniei mobile din Romania

Digi Mobil a ajuns la o cota de piata de 25%, depasind reteaua Telekom Mobile in privinta numarului de abonati

In doar doi ani dela lansare, serviciul de telefonie Digi Mobil a depasit pragul de 2 milioane de abonati si detine in momentul de fata aproximativ 25% din piata abonamentelor pentru persoane fizice. Pachetul de servicii Optim Nelimitat  a atras 1 milion de clienti in ultimii doi ani si se claseaza in acest fel in topul preferintelor utilizatorilor Digi Mobil si din piata. In acelasi timp, serviciul de internet mobil inregistreaza peste 2,4 milioane de utilizatori. Investitiile in dezvoltarea si extinderea retelei Digi Mobil 3G si 4G, dar si ofertele comerciale concepute sa raspunda cerintelor si nevoilor de comunicare ale utilizatorilor din Romania, au atras intr-o perioada scurta, numarul mare de utilizatori in reteaua companiei RCS & RDS.

In acelasi timp, traficul total de date mobile dintr-o luna a ajuns la 2,8 milioane de Gigabytes, in timp ce traficul lunar de  Internet si date fixe a ajuns la 204 milioane de Gigabytes. Traficul mediu al unui utilizator Digi Mobil este astfel de aproape 3 ori mai mare decat al unui utilizator mediu din piata.

“Secretul succesului inregistrat cu serviciul Digi Mobil se datoreaza pe de o parte, investitiilor in tehnologie pentru a oferi un serviciu de calitate, la un pret avantajos, pentru utilizatorii din Romania, iar, pe de alta parte, clientilor care au avut incredere in noi. Vom continua sa investim in dezvoltarea retelelor 3G si 4G pentru a le oferi clientilor nostri servicii de internet mobil la viteze superioare, astfel incat sa se poata bucura de pachetul generos de date mobile pe care Digi Mobil il are inclus la toate abonamentele din portofoliu.” declara Valentin Popoviciu, Vicepresedinte RCS & RDS.

Comentarii

comentariu

About the Author