Published On: mie, Apr 6th, 2016

Soferul epileptic nu a suferit o criza in momentul accidentului

Soferul, Marius Negoita, care a ucis cinci persoane a descoperit ca sufera de epilepsie, in urma cu un deceniu, la varsta de 17 ani, dar si-a ascuns boala pentru a se putea angaja si pentru a obtine permisul auto. Acesta isi trata boala cu un tip de medicament. Potrivit primelor investigatii este exclusa posibilitatea ca soferul sa fi suferit o criza epileptica in momentul impactului.

Procurorii care se ocupa de acest caz au ridicat toate dosarele medicale ale inculpatului de la medicul de familie, Spitalul Judetean si de la firma de paza, unde era angajat.

In momentul in care s-a angajat la firma de paza, acesta a declarat pe propria raspundere ca nu sufera de nicio boala, inclusiv epilepsie, pentru a-si putea obtine atestatul de agent de paza. Insa, nu s-a stabilit cu exactitate daca medicul de familie era constient de starea de sanatate a acestuia, fapt pentru care era obligat prin lege sa anunte Politia Rutiera. Dar, avand in vedere ca medicul cu pricina si-a luat concediu, imediat dupa producerea accidentului, in ciuda faptului ca avea programari cu mai multi pacienti, ne indica faptul ca acesta era constient de problemele soferului. 

Comentarii

comentariu

About the Author