Published On: joi, Apr 7th, 2016

Simionescu il va consilia pe viitorul primar, daca ii va cere ajutorul

Aurel Simionescu(PSD), actualul primar al Brailei, a dat de inteles ca nu va refuza pozitia de consililer pentru viitorul edil-sef, daca acesta ii va cere ajutorul. Chiar daca nu au existat inca discutii in acest sens, Simionecu a spus ca este disponibil sa-si ofere asistenta, viitorului primar, indiferent de numele acestuia.

“Nu am avut o astfel de discutie cu nimeni, pana acum. Eu am zis ca pana la toamna, o sa mai vedem ce o sa fac. Si am spus ca daca cineva care va fi ales va avea nevoie de un anumit tip de sprijin – ma feresc de cuvantul <<sfaturi>> -, de consiliere, de sugestii, atunci eu le voi da, indiferent cine va fi acea persoana; evident, daca le va solicita si daca eu voi putea sa dau acel sprijin”, a declarat Aurel Simionescu.

La intrebarea daca aceasta disponibilitate este valabila indiferent cine va iesi primar, Simionescu a spus : “Da. Eu nu m-am ferit sa spun niste lucruri; unele deranjeaza, altele nu, dar eu le spun din dorinta de a fi bine. Daca va fi nevoie, daca se va dori”.

Mai mult,Simionescu a vorbit si despre programele prezentate public de principalii candidati la Primaria Braila, colegul sau de partid, Marian Dragomir si Catalin Boboc, de la PNL. Acesta a spus ca din punctul sau de vedere, in cele doua programe se gasesc idei bune si interesante, dar trebuie sa existe o cumpatare, deoarece idee trebuie sa fie unele reale, nu fanteziste, sa se poata duca la finalitate de bugetul orasului si de finantarile externe.

“Am vazut aceste programe, le-am citit, m-am uitat pe ele, vreau sa spun ca le-am si aprofundat pe unele dintre ele. Vorbesc foarte serios! Sunt interesante ca idee, dar ele trebuie sa fie putin <<asezate>> si dupa ce cineva vine aici, in fotoliul de primar, trebuie sa existe o cunoastere mai aprofundata a  bazei, a suportului pe care il ai – suportul financiar, cel material, sau suportul uman. E o discutie care sta pe buget, pe proiectele europene care vor sa fie – ca deocamdata nu sunt -, sta pe oamenii pe care ii avem, fiindca toata lumea se misca, asa, cautandu-si un loc mai bine platit, ca asta este…

Eu am mai spus ca exista 3 tipuri de actiuni: pe ce continuam (sau ce finalizam), pe ce avem ca proiecte promovate si pe ceea ce un candidat gandeste ca deocamdata nu s-a intamplat in orasul asta si ca trebuie sa se intample. Eu am citit ce spun cei doi candidati, la modul general sunt lucruri interesante; cand intri in amanunt, sunt lucruri care exista si lucruri care pot fi duse mai departe…”, a incheiat Simionescu.

Comentarii

comentariu

About the Author