Published On: lun, Apr 18th, 2016

VIDEO Rudele celor cinci oameni ucisi intr-o statie de autobuz ies in strada! / Sunt furiosi ca procurorii l-au arestat la DOMICILIU pe SOFERUL CRIMINAL!

Share This
Tags

Rudele celor cinci oameni ucisi intr-o statie de autobuz din Braila in dimineata zilei de 4 aprilie 2016 nu au mai putut suporta indignarea produsa de cererea procurorilor admisa de judecator ca soferul criminal sa fie arestat doar la domiciliu si au iesit in strada. Luni seara, zece membri ai familiilor celor ucisi in accident au prostestat in fata Primariei Braila.

CITESTE SI: SURSE: Soferul mortii a produs accidentul pentru ca se grabea la serviciu / El a omorat cinci oameni incercand sa evite o coliziune cu alta masina, sustin procurorii

"Noi credem ca asta este o bataie de joc. Cum sa il lasi sa stea linistit acasa pe un criminal. A ucis cinci oameni nevinovati. Sa le fie rusine celor care au facut asta. De ce nu se pun in locul nostru? Lor, daca li se intampla asa ceva, ar fi acceptat ca cel care le-a omorat rudele sa stea linistit acasa? Ar fi acceptat asa de usor ca ucigasul era cand drogat cand nu? Ar fi acceptat asa de usor ca medicul sa dea din colt in colt ca ba stia ba nu stia ca era bolnav? Acest criminal, Marius Negoita, sta acum cu familia lui, iar noi ne plangem mortii si asteptam sa se faca dreptate!", a declarat reporterilor Infobraila una dintre rude.

“Ce parere sa am, este ceva suspect la mijloc. Ce sa zic eu?! Nu am stiut de protest, nu mai intram pe facebook, pe internet nu ne-a informat nimeni in legatura cu acest protest. Daca am fi stiut, am fi participat, facem si noi parte din acelasi grup de oameni. Stiu de petitia de pe internet, am si semnat-o”, a spus o alta ruda.

CITESTE SI: EXCLUSIVITATE / Soferul care a omorat 5 oameni era drogat!

"Nu putem sta cu mainile in san si sa aflam din ziare ce au decis procurorii si judecatorii. Noua nu ne-au spus nimic. Am aflat din ziare despre faptul ca nemernicul care ne-a ucis rudele va sta acasa. Auzi, sa stea acasa linistit dupa ce a omorat cinci oameni! Asta e lege in Romania?", spunea cu lacrimi in ochii o femeie care strangea la piept o poza a celor disparuti.
Dupa cateva ore de proteste, rudele indurerate au plecat spre casa, dar au promis ca vor veni sa protesteze in fiecare seara pana cand autoritatile vor lua decizia de a-l cerceta pe criminal tinandu-l in arestul Politiei sau in penitenciar.

CITESTE SI: EXCLUSIVITATE Ei sunt sotii ucisi de soferul drogat din Braila / Femeia era insarcinata si mergea la un control la spital / Copilul ramas orfan se intreaba daca parintii lui vor mai primi salariu ca sa aiba din ce trai

Comentarii

comentariu

About the Author