Published On: mie, Apr 27th, 2016

Reliana Bogdan, liderul turismului brailean pana in 2020

Numirea Relianei Bogdan la conducerea “Rocreativ Trade”, pentru inca patru ani, a iscat discutii contradictorii intre consilierii judeteni de la PSD, care o sustin, si cei de la PNL, care nu vad cu ochi buni aceasta societate. Reliana Bogdan se afla in fruntea acestei societati inca din 2013, cand societatea a fost infiintata de Consiliul Judetean, la propunerea lui Gheorghe Bunea Stancu. 19 consilieri judeteni au votat pentru prelungirea mandatului Relianei Bogdan, printre care si un liberal, Tanasa Horia, ceilalti liberali fie au votat impotriva,  fie s-au abtinut.

Majoritatea PNL acuza faptul ca “Rocreativ” nu intreprins nicio activitate notabila si nu a avut venit nici macar un leu. “Aceasta societate a adus vreun leu in visteria CJ? Nu spun profit, spun un leu pentru societate; a produs vreun leu de cand a fost infiintata? Nu. Eu consider ca noi, ca si Consiliu Judetean, am creat o societate care timp de ani de zile nu numai ca a produs paguba, dar n-a produs nici macar 1 leu – ca scopul unei societati comerciale asta este: sa produca profit. Ea n-are venit 1 leu, nu profit! Nu stiu daca ma intelegeti si nu stiu de ce ar trebui sa tinem in continuare aceasta societate“, a declarat consilierul judetean Marian Sarbu(PNL).

“O sa plimbati turistii prin oras asa cum ne plimbati pe noi cu vorba. “Rocreativ” e gaura neagra pentru bugetul Consiliului Judetean. De ce nu ati facut nimic pana acum? Ne-am saturat de promisiuni”, a spus si Ovidiu Nechita, consilier judetean PNL si fost presedinte interimar al CJ.

In ciuda cifrelor, care nu o ajuta, Reliana Bogdan s-a aparat, atacand consilieri spunand ca nu a fost sustinuta in promovarea turismului brailean de catre Consiliul Judetean.

“Firma nu a produs niciun leu, pentru ca nu a avut mijloce economice ca sa poata produce venituri. Am facut repetate interventii pentru acordarea la dispozitia societatii, prin diferite formule, a unor spatii care sa ne putem desfasura activitatea si daca nu s-a luat o hotarare in acest sens, am facut activitate, dupa care am initiat proiectul de deschidere a Centrului de promovare si informare turistica, cu magazin de suverniruri locale, care o sa functioneze din zilele urmatoare. (…) O activitate, in general, precum stie multa lume, presupune intai niste cheltuieli, apoi realizarea de venituri. Asta este opinia mea”, a declarat Reliana Bogdan.

Aceasta a incheiat spunand: “Am facut pentru imaginea judetului mai mult decat ati facut dumneavoastra!”.

Comentarii

comentariu

About the Author