Published On: lun, Apr 25th, 2016

PSD si PNL si-au depus candidaturile

In weekend-ul trecut cele mai importante partide politice de pe scena braileana, PSD si PNL, si-au depus candidaturile la Biroul Electoral Judetean (BEJ) si Biroul Electoral Municipal (BEM) pentru alegerile locale din 5 iunie. Candidatii PSD, condusi de Marian Dragomir, candidatul pentru Primarie, s-au prezentat in fata celor doua Birouri inca de sambata dimineata."Suntem increzatori si optimisti ca aceasta echipa puternica a Partidului Social Democrat va continua toate proiectele incepute si va veni si cu o abordare noua a oamenilor tineri care sunt inclusi in aceasta echipa, dar si a celor cu experienta, care au confirmat pana acum", a declarat Dragomir, la iesirea de la Biroul Electoral.

Lista canditatilor pentru municipiu a fost acceptata fara sa existe probleme, dar lista pentru judet a avut o problema minora. Initial social-democratii au propus doar 41 de candidati in loc de 42, adica o lista incompleta. Astfel, conform declaratiilor presedintelui executiv PSD si primarului in exercitiu, Aurel Simionescu, s-a apelat la o rezerva pentru a completa lista.

Pe de alta parte, candidatii PNL, in frunte cu Catalin Boboc, principalul rival al lui Dragomir pentru Primaria Braila, si-au depus documentele necesare duminica. "Am depus candidatura impreuna cu colegii mei pentru ca am credinta ca Braila poate fi schimbata. Merita si poate sa arate altfel. Asta dupa 26 de ani in care nu s-a schimbat mai nimic, in care un sistem bolnav, as spune, a pus un capac, daca vreti, peste Braila, astfel ca n-a mai putut sa se dezvolte. Cred ca Braila are o sansa si pentru asta am sa incerc sa ma bat", a precizat Boboc la iesirea din Biroul Electoral.

Comentarii

comentariu

About the Author