Published On: mar, Apr 12th, 2016

Primaria Municipiului Braila face angajari

Primaria Braila trece printr-o criza de personal motiv pentru care face angajari, fiind dispusa sa primeasca si persoane fara o experienta vasta. Astfel vor fi scoase la concurs 8 posturi de inspector debutant, 2 posturi de inspector asistent si 1 post de consilier debutant. "Oameni care sa aiba 9 ani vechime si care sa fie pe undeva disponibili nu prea sunt. Atunci a trebuit sa lasam organigrama mai jos, in sensul sa putem sa angajam si debutanti si asistenti si categorii de persoane cu mai putina vechime", a declarat primarul Simionescu.

Posturile scoase la concurs sunt: Inspector grad profesional debutant (Compartiment Urmarire Executare HCML), Consilier juridic grad profesional debutant (Directia Juridic Contencios si APL/Servicul Juridic Contecios), Inspector grad profesional debutant (Directia Juridic Contencios si APL/Compartiment Autorizare Activitati Comerciale), Inspector grad profesional debutant – 3 posturi (Serviciul Licitatii si Achizitii Publice), Inspector grad profesional asistent (Directia Tehnica/UMMS/Compartiment Energetic si Monitorizare, Inspector grad profesional debutant (Biroul Evidenta Informatizata a Persoanelor), Inspector grad profesional debutant – 2 posturi (Biroul Stare Civila), Inspector grad profesional debutant (Compartiment situatii de urgenta).

Doritorii unui post in cadrul Primariei Braila trebuie sa posede cunostinte medii de operare pe calculator, iar cei care vor un post de inspector in cadrul Directiei Tehnice sau Compartimentului Situatii de Urgenta trebuie sa aiba o vechime in munca de cel putin un an.

Persoanele interesate isi pot depune dosarele pana pe 20 aprilie, iar rezultatele selectiei dosarelor vor fi afisate pe 25 aprilie. Proba scrisa a concursului va avea loc pe data de 9 mai, incepand cu orele 14:30, la Liceul "Gh. M. Murgoci". Interviul se va sustine in maximum 5 zile lucratoare de la data sustinerii probei scrise. Verificarea aptitudinilor de operare pe calculator va avea loc pe 5 mai la sediul Primariei din Piata Independentei nr. 1, incepand cu orele 10:00.

Mai multe detalii cu privire la conditiile specifice si bibliografia de concurs puteti gasi pe pagina oficiala www.primariabraila.ro.

Comentarii

comentariu

About the Author