Published On: vin, Apr 29th, 2016

Politia continua controalele in pietele brailene

Actiuni sarbatori pascale_infobraila (2)In aceasta perioada, premergatoare Sfintelor Sarbatori de Pasti, politistii braileni desfasoara ample actiuni pentru prevenirea si combaterea ilegalitatilor din domeniul comertului cu carne, peste, produse alimentare si bauturi alcoolice, precum si pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica.

In zilele de 26 si 27 aprilie a.c., politisti de ordine publica, de la rutiera, de investigatii criminale, de la investigarea criminalitatii economice si din cadrul formatiunii de arme, explozivi si substante periculoase au efectuat multiple actiuni specifice muncii de politie.

La actiuni au participat si inspectori din cadrul Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura Braila.In cadrul acestor actiuni au fost verificate mai multe societati comerciale, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 152 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 34.000 de lei.

De asemenea, au fost confiscate bunuri in valoare totala de peste 2.000 de lei (20 kg peste si produse din peste, 94 litri de produse alcoolice si alte bunuri).

Comentarii

comentariu

About the Author