Published On: joi, Apr 14th, 2016

O patiserie a fost inchisa pentru ca nu a respectat conditiile de igiena

Ofiterii din cadrul cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice al Inspectoratului de Politie Judetean si inspectori din cadrul Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Braila au efectuat la data de 11 aprilie 2016, verificari la punctul de lucru al unei societati comerciale din municipiu. In urma mai multor verificari s-a constatat ca produsele de patiserie se produceau intr-un spatiu neautorizat din punct de vedere sanitar-veterinar.

Reprezentanta societatii, o braileanca de 60 de ani, a fost sanctionata cu o amenda contraventionala in valoare de 2.000 lei. “In consecinta fost ridicata, in vederea distrugerii, cantitatea de 98,70 kg produse de patiserie (eclere, biscuiti, covrigi etc.) si unitatea economica a fost inchisa pâna la intrarea in legalitate din punct de vedere al autorizarii si al efectuarii igienizarii spatiului de productie, conform prevederilor legale”, a precizat sef adj. Camelia Bucur din cadrul Biroului de Presa al IPJ Braila.

Societatea va ramane inchisa pana la intrarea in legalitate din punct de vedere al autorizarii si igienizarii spatiului de productie.

Comentarii

comentariu

About the Author