Published On: vin, Apr 1st, 2016

O doctorita de la Spitalul Judetean a batut o ruda a unui pacient / Aceasta ii ceruse banii inapoi pentru ca pacientul murise

Doctorita, Aurora Budriga, medic specialist Chirurgie Vasculara la Spitalul Judetean Braila, a fost protagonista unui scandal monstru petrecut in momentul in care apartinatorii unui pacient pe care il tratase i-au cerut inapoi spaga. Rudele erau nemultumite ca, in ciuda faptului ca platise cat li s-a cerut, pacientul tratat de doctorita Budriga murise.

Infuriata ca rudele ii cer inapoi banii din spaga, doctorita Budriga a inceput sa tipe si sa le loveasca. Uneia dintre rudele, care isi manifestau nemultumirea, doctorita i-a rupt un deget in timp ce o imbrancea ca sa iasa afara din sectie.

Conducerea Spitalului de Urgenta Braila s-a reunit de urgenta pentru a discuta cazul Aurorei Budriga, in conditiile in care, spun sursele noastre, ea nu este la prima abatere de acest gen: SPAGA SI SCANDAL.

Mai mult, si Politia Braila a deschis un dosar penal pentru a lamuri cele petrecute astazi la Spitalul Judetean Braila.

Vom reveni cu amanunte!

CITESTE SI REVOLTATOR! O batrana de 75 de ani, chemata sa dea spaga in SUBSOLUL Spitalului Judetean / “Trebuie sa ma operez din nou, dar nu mai am bani de spaga”

Comentarii

comentariu

About the Author

-