Published On: vin, Apr 22nd, 2016

“Metoda dezinsectia” / Un brailean a fost deposedat de 1.500 lei de doi presupusi lucratori la dezinsectie

Miercuri, 20 aprilie, un brailean in varsta de 53 de ani, Ion L., care locuieste in cartierul Hipodrom, a apelat numarul de urgenta 112, pentru a sesiza ca doi barbati necunoscuti i-au furat bani din locuinta. Conform primelor investigatii ale politistilor ajunsi la fata locului s-a stabiliat ca la ora 12:30, cei doi barbati necunoscuti s-ar fi prezentat la usa imobilului victimei si, sub pretextul prestarii de servicii de dezinsectie, ar fi patruns in casa si i-ar fi sustras 200 de euro si 620 lei.

“Sub pretextul prestarii de servicii de dezinsectie, cei doi ar fi patruns in casa si i-ar fi sustras 200 de euro si 620 de lei. In cauza a fost intocmit dosar penal si sunt continuate cercetarile pentru identificarea suspectilor si recuperarea prejudiciului", se arata intr-un comunicat al Politiei.

Politia recomanda brailenilor sa fie vigilenti, pentru a nu deveni  victime ale acestui tip de infractiune. Acordati maxima atentie persoanelor care suna la usa dumneavoastra sau pe care le primiti in casa. Daca persoana necunoscuta se prezinta intr-o calitate oficiala, solicitati legitimatia de serviciu si retineti datele de pe document. Nu permiteti accesul in locuita persoanelor care se recomanda a fi de la diverse institutii sau intreprinderi. Daca ati fost inselati, anuntati de indata Politia, apeland numarul de urgenta 112 sau dispeceratul Politiei Municipiului Braila la numarul 0239/616000, relatand cat mai multe detalii privind infractorii(fizionomie, aspect vestimentar, autoturisme folosite s.a)

Comentarii

comentariu

About the Author