Published On: joi, Apr 14th, 2016

Marian Ion nu vrea postul de city manager

In ultimul timp au circulat pe scena politica braileana zvonuri cum ca Marian Ion, candidat indepedent la Primaria Braila, in cazul unui insucces in campania electorala din vara, va vana postul de city manager. Ieri, fostul arhitect sef al municipiului, dupa ce a demisionat pentru a se ocupa de campanie, a precizat clar ca daca nu va iesi primar, nu va candida pentru postul de city manager.

“Mi s-a parut corect sa-mi dau demisia si sa nu ascult de sfatul celor care ma indemnau sa-mi suspend activitatea, sa-mi inghet postul, sa incerc o manevra din asta, sa-mi las o portita prin care sa continui mai departe ca arhitect sef. Daca voi vrea sa lucrez in continuare ca arhitect sef, ma voi inscrie la concursul care se va organiza pentru ocuparea acestei pozitii. Eu sper sa nu fie cazul…”, a declarat Ion.

Intrebat daca va candida pentru postul de city manager acesta a spus: “Nu. Nu, ca nu sunt bun ca city manager. Am vazut fisa postului si consider ca nu sunt bun pentru city manager. E o pozitie care inseamna sa fii structurat altfel decat sunt structurat eu, mult mai analitic in ceea ce priveste aspectele economice si cu un program mult mai riguros. N-am apucat sa studiez cu atentie atributiile postului, pentru ca nu ma intereseaza. Nu am sa candidez niciodata pentru acest post. Nu mi se potriveste.”

Comentarii

comentariu

About the Author