Published On: vin, Apr 1st, 2016

Marian Dragomir vrea pentru Braila: “Aparate de fitness in parcuri, competitii sportive intre scoli si licee, statii de autobuz moderne, asfaltarea tuturor strazilor, refacerea bazinului olimpic…”

Marian Dragomir este candidatul PSD pentru fotoliul de primar al Brailei, iar, ieri, in cadrul Conferintei Judetene a partidului, si-a prezentat programul de campanie. Dragomir, din dorinta de a nu plictisi, a fost clar si concis in momentul prezentarii proiectelor. Printre cele mai importante declaratii se numara:

-“Infrastructura sportiva va fi prioritatea mea – continuam constructia bazinului olimpic. Sustin handbalul, fotbalul si celelalte sporturi, dar in centrul atentiei vor fi competitiile sportive intre scoli si licee, care pot genera urmatorii sportivi”

-“Cartierele Brailei au toate canalizare, dar trebuie sa aiba toate si asfalt”

-“Vreau ca si copiii sa se joace in cele mai moderne parcuri, ca mamele, atunci cand isi supreavegheaza copiii sa poata sa incerce si un element de noutate: aparatele de fitness in aer exterior. Bunicii sa poata juca sah sau table in parcuri”

-“Pomii ornamentali trebuie sa inlocuiasca ploii cu puf”                       

-“Voi continua modernizarea invatamantului – programul after school va fi o prioritate”

-“Studentii trebuie integrati in programele Primariei, caci ei trebuie sa ramana acasa”

-“Iubesc animalele, dar locul cainilor nu va fi pe strada”

-“Vreau sa ies din scara blocului si sa fie lumina, sa imi gasesc masina la locul ei, sa fie curat si sa fiu in siguranta”

-“Statia de autobuz vreau sa fie moderna, sa ma uit pe harta traseelor, sa fie luminata si sa aiba afisaj electronic, sa vad in cat timp vine autobuzul”

-“Abonamentele subventionale pentru elevii de liceu vor fi provocarea mandatului nostru, iar cele pentru pensionari vor fi acordate in continuare”

-“Am lasat la final cea mai mare dorinta a brailenilor: multe locuri de munca. Pentru a vorbi despre investitii si locuri de munca, trebuie sa avem si experienta. 7 ani de zile am coordonat zona de investii a unei companii multinationale, in 10 judete din sud-estul Romaniei si in doua sectoare din Bucuresti. Activitatea mea este o garantie. Si la Braila am directionat in acea perioada investitii importante, locuri de munca care exista si astazi. Proiectul meu pentru Braila incepe sa se transforme, sa se completeze cu ideile brailenilor si devine proiectul Brailei.”

VIDEO Marian Dragomir si-a lansat candidatura la Primaria Brailei

Comentarii

comentariu

About the Author