Published On: mar, Apr 19th, 2016

Legea antifumat va fi modificata din temelii / Romanii vor putea fuma in locuri publice!

Din cate se pare “Legea antifumat” nu va rezista prea mult in starea sa actuala. Fumatorii mai primesc o veste buna, dupa ce in urma cu putin timp au fost adaugate mai multe amendamente care redefinesc spatiul public inchis, deputatul ,Daniel Fenechiu, a anuntat luni ca a initiat iarasi un nou proiect de lege care da dreptul fumatorilor de a fuma, in spatii inchise, clubluri, unde se poate bea cafea, ceai s-au bauturi racoritoare.

„Am initiat si voi depune la Parlament un proiect de lege de modificare a legii pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului de tutun. Am hotarat sa abordam cele doua mari probleme ale legii antifumat: faptul ca spatiul public inchis este foarte prost definit si conditiile impuse de lege sunt foarte restrictive.

Una dintre cele reglementari este sa se permita constituirea de asociatii sau cluburi de fumatori, care sa poata amenaja spatii pentru fumat, in care sa se poata fuma si desfasura activitatile care sunt asociate fumatului, respectiv sa bei o cafea, un ceai, o bautura racoritoare”, a declarat Fenechiu la o conferinta de presa in Palatul Parlamentului.

Comentarii

comentariu

About the Author