Published On: vin, Apr 15th, 2016

Judecatorii au decis: “Soferul mortii” va fi in arest la domiciliu / Brailenii au facut o petitie in care cer o pedeapsa mult mai dura

Judecatorul de drepturi si libertati, care s-a ocupat de cazul lui Marius Negoita si care l-a audiat pe patul de spital, a stabilit ca soferul sa nu fie arestat preventiv asa cum au cerut procurorii, ci a stabilit sa fie cercetat in stare de arest la domiciliu. In concluzie, daca decizia nu se va modifica, tanarul cand va fi externat din spital, nu va ajunge in arestul politiei, ci in confortabilul pat de acasa. Procurorii Parchetului de pe langa Judecatorie contesta hotararea.

Aceasta decizie a scandalizat opinia publica, motiv pentru care unele dintre rudele victimelor tragediei i-au indemnat pe braileni sa semneze o petitie prin care se cere o pedeapsa de minim 25 ani de inchisoare pentru Marius Negoita, in contextul in care, daca va fi gasit vinovat pedeapsa pe care o va primi este cuprinsa intre 3 si 10 ani.

Pana in prezent petitia a strans peste 500 de semnaturi, iar numarul creste cu rapiditate. “Sigur cu totii ne-am saturat de aceste legi de prost gust, poate cu ajutorul dumneavoastra ii trezim la realitate pe judecatori si sa puna mana sa isi faca meseria ca lumea”, se incheie petitia.

Puteti semna petitia aici.

Cititi si: VIDEO: Soferul mortii a fost retinut / Astazi, judecatorul decide daca va fi arestat 29 de zile

SURSE: Soferul mortii a produs accidentul pentru ca se grabea la serviciu / El a omorat cinci oameni incercand sa evite o coliziune cu alta masina, sustin procurorii

Comentarii

comentariu

About the Author