Published On: vin, Apr 22nd, 2016

Ion Rotaru: “Am schimbat peste jumatate dintre consilieri pentru ca asa ne-a cerut lumea”

Presedintele PSD Braila, Ion Rotaru, a declarat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa ca pe lista candidatilor pentru pozitia de presedinte CJ, numarul unu din partea PSD, este si va ramane Chiriac Francisk Iulian.

“Chiriac Francisk este numarul 1 pe lista candidatilor pentru pozitia de presedinte CJ si va ramane numarul 1. Va fi una dintre optiunile noastre pentru presedinte de Consiliu Judetean.” , a spus Rotaru. Intrebat daca Ionel Avram se mai afla pe lista posibillior candidati pentru sefia CJ, acesta a pus: “Nu, dar inca se regaseste pe lista.”

Acesta a vorbit si despre numarul femeilor prezente pe listele candidatilor CML si CJ, dupa ce la conferinta de lansare a candidaturii a lui Dragomir, presedintele PSD la nivel national, Liviu Dragnea a spus ca vrea mai multe reprezentante ale sexului frumos pe listele candidatilor.

“Am selectat din randul colegelor noastre cateva nume, ele asa au fost aprobate de Biroul Judetean si consideram ca este o reprezentare corecta, mai ales ca avem si tineri multi, avem si nume noi in tot ce inseamna persoane eligibile si la nivel de municipiu si judet. Am incercat sa facem o lista credibila care pot sa faca fata problemelor care apar la nivelul CML si CJ. Am schimbat peste jumatate dintre consilieni pentru ca asa ne-a cerut toata lumea si am tinut cont de opiniile oamenilor. Am incercat sa impletim si zona de experienta pastrand niste oameni care au experienta necesara si au confirmat si aducand si oameni noi pentru ca trebuie sa si crestem din alta generatie”, a mai spus Ion Rotaru.

Comentarii

comentariu

About the Author