Published On: lun, Apr 25th, 2016

Infractiuni privind circulatia rutiera, descoperite de politisti

Ieri dimineata, 24 aprilie, la ora 08:15, un echipaj rutier din cadrul Politiei orasului Ianca l-a oprit in trafic, pe DJ 221, pe raza orasului Ianca, pe D.Marcel (45 de ani), din municipiu, care conducea autoturismul cu o viteza ce depasea regimul legal (78 km/h).

Intrucat acesta nu avea asupra lui documentele personale, politistii au efectuat verificari in bazele de date si au constatat ca are permisul de conducere retinut din data de 29.02.2016.

Pe numele lui a fost intocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul avand dreptul de a conducere suspendat.

radar

Tot ieri, la ora 16:45, o patrula de siguranta publica din cadrul Politiei orasului Ianca l-a depistat, pe raza satului Perisoru, pe un localnic de 28 de ani, in timp ce conducea autoturismul avand autorizatia de circulatie provizorie expirata din data de 14.08.2015.

Pe numele celui depistat a fost intocmit dosar penal pentru infractiunea de  punere in circulatie sau conducere pe drumurile publice a unui vehicul neinmatriculat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-