Published On: lun, Apr 4th, 2016

HC Dunarea Braila ramane in cursa pentru podium

Vineri, HC Dunarea Braila a invins cu scorul de 22-19 pe terenul formatiei antrenate de Gheorghe Tadici, HC Zalau. Formatia braileana a obtinut victoria la capatul unui meci foarte echilibrat. In prima repriza jocul a fost unul foarte incrancenat, iar in ciuda faptului ca brailencele s-au desprins la 3 goluri, 9-6, jucatoarele de la HC Zalau au reusit sa egaleze la 9, acesta fiind si scorul primei parti.

In repriza a doua HC Dunarea s-a desprins la doua lungimi goluri de trupa lui Tadici. Formatia braileana a gestionat foarte bine partea a doua a meciului, a condus in permanenta si s-a impus meritat cu 22-19. Pentru brailence urmeaza trei partide de foc, acasa cu HCM Rm. Valcea, in deplasare la Corona Brasov si din nou pe teren propriu cu HCM Roman. Daca va obtine maximum de puncte echipa antrenata de Buceschi si Preda incheie actuala editie de campionat pe locul al treilea.

Portarul, Elena Voicu, a fost cea buna jucatoare braileana, reusind 16 parade, iar in compartimentul ofensiv s-au remarcat Horjea cu 7 goluri si Parvut cu 6.

Comentarii

comentariu

About the Author