Published On: vin, Apr 1st, 2016

HC Dunarea Braila infrunta astazi HC Zalau

Astazi, de la ora 17.30, HC Dunarea infrunta, in deplasare, echipa pregatita de fostul antrenor al lotului national, Gheorghe Tadici. Brailencele sunt in lupta pentru a treia pozitie in clasament, din aceasta cauza isi doresc o victorie pentru a se apropia la un punct de Corona Brasov. Antrenorul formatiei brailene, Costica Buceschi, a declarat ca meciul nu va fi unul usor, ba din contra: “Ne asteapta un joc dificil pentru ca HC Zalau evolueaza foarte bine pe teren propriu. Tadici a format o echipa tanara, cu mari posibilitati de afirmare, iar Puiu si Constantinescu sunt doar cateva nume importante din angrenajul formatiei adverse. De asemenea, jocul este dificil pentru ca Zalaul vine dupa un esec la scor cu Rapidul si cu siguranta ca va incerca sa recupereze punctele pierdute, insa noi ne-am pregatit si vrem sa plecam cu toate punctele de la Zalau”.

Antrenorul a vorbit si depre probleme financiare de la echipa si a dat asigurari sustinatorilor echipei ca majoritatea handbalistelor vor sa ramana la acest club cu condita ca situatia financiara sa se remedieze cat mai repede.

“La inceputul acestui campionat au fost ceva probleme cu banii, insa totul s-a rezolvat si lucrurile pareau foarte frumoase. Eram printre putinele echipe din campionat cu stabilitate financiara, numai ca la un moment dat a intervenit un scurtcircuit. La finalul acestui sezon, cu mici exceptii, toate jucatoarele isi incheie contractele cu gruparea braileana, insa ele vor sa ramana la echipa. S-a format deja un nucleu care trebuie pastrat, de aceea rezolvarea problemelor salariale devine vitala nu nu numai pentru handbalistele din actualul lot, dar si pentru cele pe care noi ni le dorim si care vor sa vina la Braila”, a mai precizat Buceschi.

Comentarii

comentariu

About the Author