Published On: joi, Apr 21st, 2016

“Grand Theft Auto” pe strazile brailene

La data de 19 aprilie, in jurul orei 04.30, Mihai U.(27 de ani), din Braila, a sesizat ofiterul de serviciu de la Inspectoratul de Politie Judetean (I.P.J.) Braila despre faptul ca, in ziua de 18 aprilie, in jurul pranzului, tanarul brailean Sterica F., in varsta de 27 de ani, l-a deposedat prin violenta, de automobilul marca “Audi”, in timp ce se aflau pe strada, in cartierul Viziru. Conform primelor informatii cei doi se cunosteau.

In urma investigatiilor oamenilor legii de la Serviciul de Investigatii Criminale a reiesit ca aspectele sesizate se confirma si s-a stabilit ca autoturismul, in valoare de 6.000 de euro, este proprietatea unei brailence pe care i-l daduse spre utilizare reclamantului, din data de 13 aprilie 2016.

“Efectuand investigatii in teren, politisti de siguranta publica si de investigatii criminale au identificat autoturismul intr-o parcare interioara, din cartierul Viziru, si l-au restituit proprietarei. De asemenea, tanarul reclamat a fost depistat si condus la sediul IPJ Braila, pentru cercetari. Fata de el a fost probata savarsirea infractiunii de talharie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Braila dispunand retinerea lui, pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore”, se arata intr-un comunicat al Politiei.

Suspectul a fost prezentat instantei de judecata cu propunere de punere in miscare a actiunii penale si arestare preventiva, dar judecatorul de drepturi si libertati a decis ca tanarul sa fie cercetat sub control judiciar. Acesta nu are voia sa paraseasca localitatea de domiciliu.

Comentarii

comentariu

About the Author