Published On: mar, Apr 12th, 2016

Gheorghe Chiru: “In campania asta, Boboc va fi tinta mea nr. 1”

Gheorghe Chiru, presedintele PNTCD Braila, s-a declarat recent dezamagit de retinerea liderilor partidelor de centru-dreapta sau de dreapta in a forma o alianta pe plan local pentru a avea o sansa de invinge PSD-ul la alegerile din vara. Principalul vinovat in viziunea lui Chiru, pentru acest esec, este contracandidatul sau la castigarea Primariei Braila, liderul PNL Braila, Catalin Boboc. Motiv pentru care, presedintele PNTCD Braila a precizat clar ca in aceasta campanie, tinta sa nu va fi Marian Dragomir, candidatul PSD, ci presedintele PNL.

“Dreapta nu s-a coagulat si pe de alta parte, PSD a facut pasi inainte, indiferent ce spun altii. PSD a castigat teren, pentru ca partea care se numeste centru si dreapta a spectrului politic local a reusit sa se faramiteze in asa hal, incat satisfactia PSD e pe buna dreptate deplina. Eu i-am spus lui Boboc ca datorita faptului ca avem acelasi bazin electoral, tinta mea nr. 1 va fi el, nu PSD. In campania asta, Boboc va fi tinta mea nr. 1 si PSD tinta nr. 2. Asta e! Boboc nr. 1 si Marian Dragomir nr. 2. Din nefericire, Boboc n-a inteles chestia asta si nici n-a vrut sa discute, ci a divizat mai mult opozitia, fiindca n-a inteles-o nici pe Draghincescu. I-a facut jocul, efectiv, Simonei Draghincescu, a dat-o afara din PNL.  Eu am vorbit cu ea, ea si-a propus sa candideze, dorea ca noi sa fim niste sateliti in jurul ei – nu mi-a spus asta direct, dar am inteles, ca mai citesc si printre vorbe -, lucru de inteles, pe de o parte, dat fiind ca are un istoric recent foarte bun, in calitate de independent. Si la momentul respectiv am punctat pozitiv acest lucru, pentru ca ea a luat niste voturi; dar s-a schimbat radical situatia, nu mai e aceeasi chestiune, sa nu-si faca iluzii din punctul asta de vedere, va avea o mare dezamagire, chiar daca spune ca va fi castigatoare”, a declarat Chiru.

De acesta lupta a partidelor de dreapta va avea de castigat doar PSD-ul care are sanse mari sa castige Primariei Braila pentru inca patru ani.

Comentarii

comentariu

About the Author