Published On: lun, Apr 18th, 2016

GALERIE FOTO: Sute de copii in curtea Jandarmeriei de la Braila

In decursul zilei de astazi, luni, 18 aprilie, incepand cu ora 09.00, jandarmii braileni au desfasurat Ziua Portilor Deschise, activitate la care au participat sute de persoane din Braila.

Acest eveniment a fost desfasurat pentru a veni in intampinarea elevilor care participa saptamana aceasta la programul national ,,Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun”.

Astfel, jandarmii i-au incantat pe cei prezenti cu o serie de exercitii demonstrative de autoaparare, exercitii de dresaj canin, standuri de prezentare a tehnicii, dar si simularea unei interventii antiteroriste.

Aceasta interventie s-a desfasurat dupa urmatorul scenariu: Trei persoane neidentificate deschid focul asupra Bancii Nationale a Romaniei, obiectiv la care paza este asigurata cu efective de jandarmerie. Echipajul de interventie aflat in misiune, se deplaseaza de urgenta la fata locului, executa riposta si asigura intreaga zona, pana la sosirea subunitatii antiteroriste. Jandarmii patrund in obiectiv, neutralizeaza doi dintre atacatori, unul dintre ei fiind retinut. Dupa aceasta etapa, jandarmii vor executa controlul corporal al teroristului, care, in cele din urma, este retinut in vederea luarii masurilor legale.

Copiii si profesorii insotitori au fost impresionati de activitatile desfasurate la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila si au promis ca ne vor vizita si cu alte ocazii.

Pana atunci, pe parcursul acestei saptamani, jandarmii vor participa si la activitatile organizate in institutiile de invatamant.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-