Published On: lun, Apr 25th, 2016

GALERIE FOTO: A transformat o Dacie din ‘95 intr-o super-masina desprinsa parca din Mad Max

Pasionat de masini inca din copilarie, dar si de filmele apocaliptice gen Mad Max, un bucurestean, care in urma cu trei ani a transformat un Trabant intr-o autoturism de nerecunoscut, a ”comis-o” din nou. De data aceasta, a modificat o Dacie din 1995 intr-o masina desprinsa parca dintr-un film SF.

Daniel Dragne isi petrece cea mai mare parte a timpului in service-ul auto in care a a invatat meserie si pe care l-a mostenit de la parintii lui. Pasiunea pentru masini, pe care o are inca de pe vremea in care era elev in scoala primara, s-a transformat in afacerea vietii lui. In urma cu cativa ani i-a venit strasnica ideea de a transforma o masina ruginita, iesita din uz, intr-un vehicul de razboi apocalptic. Au urmat mai multe exemplare ”altfel”- imprumutate chiar si de unele vedete pentru videoclipuri – care au fost premiate la diferite saloane auto si de pe urma carora a castigat sume frumusele fiind cerute pentru diferite reclame.

Ultima masina pe care a modificat-o bucuresteanul de 37 de ani este o Dacie din 1995. ”Masinuta am luat-o de la nea Victor, un prieten de-al nostru. L-am tot rugat sa mi-o dea… ca zacea ruginita in curte. Pana la urma s-a indurat, dar cand a vazut ce am facut din ea s-a crucit. Acum urmeaza sa-i mai punem niste gratii in loc de parbriz si stingii de lemn drept plafon si la expozitie cu ea. Sambata suntem asteptati sa o expunem in fata Palatului Parlamentului la salonul auto”, ne-a spus Daniel, mandru tare de ultima sa creatie.

Sursa: Libertatea.ro

Comentarii

comentariu

About the Author