Published On: mie, Apr 27th, 2016

FOTO: Top 6 vedete cu cele mai scumpe masini

6. Kim Kardashian detine un Ferrari F430 care costa aproximativ 186.925 de dolari. Ea este designer de moda, model, actrita, iar pe langa asta face reclama si pentru o gama larga de produse, cum ar fi propriile ei pastile pentru dieta si linii de parfumuri.

kim

5. P.Diddy a fost pana de curand proprietarul unui Maybach in valoare de 360.000 de dolari. Insa masina i-a fost daruita fiului sau Justin, cand a implinit 16 ani.

maybach-season

4. David Beckham a fost vazut conducand un Rolls-Royce Phantom pe strazile din Beverly Hills. Aceasta magnifica masina costa 407.000 de dolari.

david-beckham-rolls-royce-phantom-drophead-coupedavid-beckham-driving-rolls-royce

3. Nicolas Cage este actor, regizor si producator. El a jucat in numeroase roluri intr-o varietate de filme, de la comedii romantice si drame la sf si filme de actiune. El este cunoscut ca unul dintre cei mai bine platiti actori. El detine un Ferrari Enzo in valoare de 670.000 de dolari.

nicolas-cagecage  

2. Simon Cowell este o personalitate care face parte din juriul show-ului American Idol. Cowel detine un Bugatti Veyron de 1.700.000 de dolari. Masina poate ajunge la 100 de km /ora in doar 2.5 secunde. De acolo, el poate sa accelereze pana la aproximativ 429 de km / ora cat ii permite vitezometrul. Acest lucru face ca Veyron sa fie una dintre cele mai rapide masini din lume. De asemenea, el mai detine un Ferrari si un Rolls-Royce Phantom.

simsimon-cowell-and-his-bugatti-veyron-100226394-m

1. Jay Z detine primul loc in acest top cu un Maybach Exelero a carui pret este de 8.000.000 de dolari. Nu este o surpriza ca el detine o masina atat de scumpa, deoarece rapper-ul american s-a aflat constant pe listele Forbes cu cei mai bogati oameni din lume.

jay

Comentarii

comentariu

About the Author

-