Published On: lun, Apr 4th, 2016

FII RESPONSABIL ! STERILIZEAZA-TI CATELUL ! NOI TE AJUTAM !

Share This
Tags

Campania se adreseaza proprietarilor si iubitorilor de caini de rasa comuna, dar si persoanelor care doresc sa preia din strada caini pe care sa-i adopte in timpul evenimentulu

Participantii, proprietari de animale, vor beneficia de sterilizarea, microciparea si inregistrarea cainilor de rasa comuna in Registrul de Evidenta a Cainilor cu Stapan

Cainii de rasa comuna adusi de iubitorii de animale vor fi sterilizati si identificati prin crotal distict al asociatiei.

Echipa medicala este asigurata de Asociatia Dog Rescue Romanian.

Punctul de sterilizare este amenajat in str. Oituz  nr.6  (Piata Poligon ), langa Biblioteca  Panait Istrati .

Programul de lucru este intre orele 9.00 – 18,00 si dupa caz pana la sterilizarea ultimului caine al carui stapan asteapta.

Pentru inscriere doritorii se vor adresa la registratura SUPAGL Braila, str. Marasesti, nr.39 sau la telefon 0239/611682, mobil 0756/044400 pana joi 07 aprilie 2016 orele 16 .

Persoanele care doresc sa se inscrie vor  declara numele si prenumele, adresa, telefon, numarul cainilor pe care ii aduce la sterilizat din care , femele si masculi.

Aceste informatii sunt inregistrate in registru de evidenta si se completeaza la secretariat si apoi la punctul de sterilizare.

Fiecarei persoane i se comunica : numarul de inregistrare, obligativitatea proprietarului cainelui de a avea actul de identitate si o copie xerox (document necesar inregistrarii in RECS) , recomandarea medicilor de a nu hrani cainele cu cel putin 12 ore inainte de interventie precum si necesitatea pregatirii si asigurarii unui spatiu necesar post operator.

     

       Braileni, iubitori de animale, sunteti asteptati sa intrati  in legalitate,     GRATUIT!  

Comentarii

comentariu

About the Author