Published On: Soare, Apr 17th, 2016

EXCLUSIVITATE VIDEO O copila de 11 ani a fost luata pe sus de mascati si dusa la Politie

Share This
Tags

Lorena Corbu_INFOBRAILAActiunea in forta a politistilor si jandarmilor din seara zilei de sambata a avut si victime colaterale. Una dintre ele este o fetita de 11 ani, Lorena Corbu, fiica lui Stanel (Corbu) si Duduia Lacatus. Infobraila se afla in posesia filmarilor care arata cum copilul este luat pe sus impreuna cu tatal sau, chiar daca acesta le striga politistilor si jandarmilor ca fata este minora si nu o poate lasa singura in strada.

Imaginile surprind exact momentul in care, in ciuda tipetelor disperate ale fetei, este urcata in duba si dusa la Politie, timp in care autoritatile incearca sa impiedice un brailean care filma scenele terifiante. Ajunsa la sediul IPJ Braila, copilei i s-a facut rau si a fost chemata ambulanta.

"Nu Corbu Stanel a lesinat, ci sora mea de 11 ani. Ea a fost luata de politisti si dusa la sediul Politiei si acolo a intrat in stare de soc pentru ca a fost bruscata si i s-a rasucit mana ca sa o urce in duba. De la sediul Politiei a fost luata cu salvarea si dusa la spital", a declarat pentru Infobraila Ciprian Corbu, fratele Lorenei. Mai mult, acesta a spus ca este foarte posibil ca sora lui aiba nevoie de sustinerea unui psiholog, in conditiile in care nu cu mult timp in urma a fost victima unui accident, iar ieri a fost urcata cu forta intr-o duna si dusa la Politie.

CITESTE SI Ciprian Corbu: “Sora mea in varsta de 11 ani a fost urcata cu forta in dubele Politiei” / Fata a lesinat si a fost chemata ambulanta / Ancheta Infobraila confirma spusele lui Corbu

Comentarii

comentariu

About the Author