Published On: mar, Apr 5th, 2016

EXCLUSIVITATE VIDEO / Imagini si marturii cutremuratoare la aducerea sotilor Oprea acasa!

Share This
Tags

Astazi, la pranz, trupurile neinsulfletite ale sotilor Oprea au fost aduse acasa. Sicriile au fost coborate pe brate de rudele indoliate. La vederea sicrielor, femeile nu si-au mai putut stapani durerea aruncandu-se peste sicrie intr-o incercare disperata de a-i imbratisa pentru ultima oara pe Nicoleta si Florian.

Sub privirile pline de lacrimi ale zecilor de vecini, rudele au atarnat la poarta steagul de doliu si au aprins lumanari pentru a-i priveghea crestineste pe cei doi.

“Durerea este enorma, nu mai avem cuvinte in aceste momente. Voi avea grija de copil, ca si cum ar fi al meu”, a spus gatuit de lacrimi Dragos, fratele Nicoletei.

“Nenorocire, a ramas un copilas pe drumuri. Abia s-a chinuit de a facut un copil dupa ani de zile cu tratament. De ce amandoi? Macar unu sa fi ramas! A ramas copilul ala pe drumuri! Nici macar nu e acasa, am inteles ca l-a dus la tara, unprezece ani are baiatul. Nenorocire! Cand vine ceasul rau nu te intreaba. De ce a trebuit amandoi sa moara? Aici s-au cunoscut. Aici s-au nascut, aici in curtea asta. Aici sta ea, parintii ei. Se ducea cu el sa faca niste analize la policlinica ieri dimineata. Ea lunea dimineata era acasa. A omorat 5 oameni, au ramas copii. Ce pedeapsa sa mai meriti? Daca era bolnav, de ce i-a mai dat dom’le permis sa conduca? Pentru ce sa mai conduca? Sa omoara oamenii astia. A omorat oameni nevinovati, oameni tineri care trebuiau sa traiasca sa isi creasca copii. E posibil asa ceva? Dar la noi in Romania totul este posibil. Asa ca asta e viata lasata, chinuita. Mai mare durere ca asta nici nu poate sa mai fie alta. Parintii sunt terminati si de o parte si de alta, iar copilasul ala vai de viata lui ce-o fi de acum in colo. Era iubit, era dorit copilul, crescut o floare si acum cine stie, unde va creste, cine  stie ce se va intampla. Din ce? Un drogat, un nebun! De ce a trebuit sa ii dea carnet sa conduca? De ce? Putea sa stea si fara carnet! Sa se drogheze pana l-o lua dracu! Daca vroia sa moara, sa moara el, nu sa omoare lumea nevinovata!”, a declarat una dintre vecinele si prietenele Nicoletei.

Comentarii

comentariu

About the Author