Published On: lun, Apr 4th, 2016

EXCLUSIVITATE / Soferul care a omorat 5 oameni era drogat!

Share This
Tags

In aceasta dimineata, cinci persoane si-au pierdut viata dupa ce un bolid de lux a intrat cu viteza mare pe contrasens si s-a oprit intr-o statie de autobuz in care se aflau mai multe persoane. Martorii oculari sustin ca masina circula pe Soseaua Rm. Sarat spre iesirea din oras, iar inainte de intersectia cu strada Comuna din Paris soferul a pierdut controlul volanului si a intrat in plin in oamenii aflati in statie.

Medicii de pe ambulantele sosite la fata locului nu au mai putut decat sa constate decesul celor cinci oameni imprastiati pe trotuar, iar soferul a fost descarcerat si dus la spital.

Soferul este din Braila, are 27 de ani, si se afla in Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Braila. Aici, medicii intampina mari greutati, pentru ca este obez si nu poate intra in Computerul Tomograf. Ce este de remarcat este faptul ca soferul s-a mai prezentat la spital in urma cu aproape jumatate de an prezentand crize comitiale (epileptice), acesta putand fi si motivul producerii accidentului.

Ancheta va stabili daca soferul stia ca este bolnav si care sunt medicii care i-au eliberat actele necesare pentru a se elibera permisul auto.

Surse medicale au confirmat pentru Infobraila informatia potrivit careia soferul care a omorat cinci oameni in aceasta dimineata a iesit pozitiv la testul de droguri: amfetamina/benzodiazepina/canabis.

CITESTE SI VIDEO / GALERIE FOTO: Tragedie in Braila: 5 oameni au fost omorati, in statia de autobuz, de un sofer bolnav de epilepsie

Comentarii

comentariu

About the Author