Published On: lun, Apr 4th, 2016

EXCLUSIVITATE Ei sunt sotii ucisi de soferul drogat din Braila / Femeia era insarcinata si mergea la un control la spital / Copilul ramas orfan se intreaba daca parintii lui vor mai primi salariu ca sa aiba din ce trai

Share This
Tags

oprea_familia_infobraila1copil victima accident infobrailaSoferul drogat din Braila a ucis astazi dimineata patru femei si un barbat care asteptau linistiti intr-o statie de autobuz de pe Soseaua Ramnicu Sarat. Vicitimele calaului pe patru roti sunt: Oprea Florian, 41 ani, Oprea Nicoleta, 38 ani, care au un copil de 10 ani; Nicoleta Parlog, 42 ani, doi copii de 8 si 17 ani; Toader Anisoara, 53 ani si Mirela Iosub 42 ani.

Rudele sotilor Oprea sunt socate de cele intamplate. "I-am spus copilului lor ce s-a intamplat cu parintii lui. A plans si ne intreba mereu daca acum, cand parintii lui nu mai sunt, ei vor mai lua salariu ca sa aiba grija cineva de el. Evident ca vom avea grija, dar copilul este foarte speriat acum. L-am dus la o sora la tara, sa nu stea in nebunia asta de aici", a povestit una dintre rude reporterilor Infobraila.

Tot membriii familiei spun, cu lacrimi in ochi, ca Nicoleta era insarcinata si astazi dimineata mergea impreuna cu sotul ei la un control medical. "Erau oameni simpli, dar buni. El lucra la Aptercol (Regia de Apa – nr), iar ea era vanzatoare la Piata Mare. Aveau grija de copil si un altul era pe drum. I-a nenorocit nemernicul asta", as spus rudele.

 

Comentarii

comentariu

About the Author