Published On: vin, Apr 8th, 2016

Dragomir il vrea pe Simionescu in echipa sa de consilieri

Dupa ce zilele trecute, Aurel Simionescu si-a oferit ajutorul pentru viitorul primar al Brailei, deputatul PSD de Braila Marian Dragomir a spus, astazi, ca in cazul in care va castiga alegerile, ia in calcul sa-l angajeze pe Simionescu ca si consilier. Chiar daca initial, Dragomir nu a dorit sa raspunda clar despre aceasta posibilitate, fiind evaziv in declaratii, experianta acumulata de actual edil-sef in cele doua mandat l-a facut sa confirme ca Simionescu poate fi de mare ajutor.

“Consider ca este absolut necesar ca viitorul primar sa se consulte, atunci cand exista subiecte care trebuie lamurite, cu primarul care a fost pana atunci; cred intr-un dialog civilizat si nu ezit sa sun si sa am o relatie decenta si cu alti primari, pentru ca aici vorbim de respectul pe care i l-au dat institutiei respective si care trebuie sa fie purtat si peste 5 ani, si peste 10 ani”, a spus Dragomir initial.

Intrebat inca o data daca exista posibilitate ca in cazul in care va ajunge primar, sa-l ia ca si consilier personal pe Aurel Simionescu, Dragomir a confirmat acest lucru: “Am avut o discutie ieri, dupa conferinta de presa, cu domnul primar Simionescu pe acest subiect; poate fi una dintre variante, dar nu am luat nicio decizie si cred ca este prematur la ora actuala sa ma exprim pe un astfel de subiect. Cu siguranta va trebui ca intre consilierii primarului sa fie oameni care au experienta intr-un domeniu sau altul, dar si oameni care au aceasta disponibilitate. Trebuie sa vedem la momentul respectiv daca domnul primar este angrenat in anumite proiecte in mediul universitar, daca doreste sa le dezvolte sau sa le continue acolo si apoi vom putea sa dam un raspuns concret aici”.

La conferinta de presa a fost prezent si Aurel Simionescu, care a confirmat ca este foarte posibil sa faca parte din echipa de consilieri a lui Dragomir, daca acesta va castiga alegerile pentru Primarie.

Citeste si: Simionescu il va consilia pe viitorul primar, daca ii va cere ajutorul

Comentarii

comentariu

About the Author