Published On: joi, Apr 7th, 2016

Doi minori de 13 ani au jefuit mai multe case din Mircea Voda

Doi minori suspectati de comiterea de mai multor furturi au fost indentificati de politistii Postului de Politie Comunal Mircea Voda. In perioada mai-iunie 2015, acestia ar fi patruns, prin efractie, in imobilul unei localnice si ar fi sustras mai multe bunuri (componente ale unei unitati de calculator, doua boxe audio si doua undite din carbon etc.), in valoare totala de 300 de lei. Politistii au reusit sa recupereze integral pejudiciul. Oamenii legii au intocmit dosar penal, pe numele celor doi minori, pentru infractiunea de furt calificat, care a fost inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Faurei, cu propunere corespunzatoare.

Politistii au stabilit ca unul dintre minori, a mai patruns, prin efrectie, si in martie 2015 in imobilul altei localnice, de unde ar fi sustras un acumulator pentru motoscuter, un sistem audio cu patru boxe si un dvd player, bunuri ce au fost recuperate de catre politisti si predate pagubitei.

De asemenea, in luna noiembrie 2014, acelasi adolescent ar fi sustras din alta locuinta mai multe bunuri (o trusa chei, o lanseta si o trusa pescuit), prejudiciul total fiind de 2.500 de lei, din care politistii au recuperat o proportie de 25%.

Cele doua dosare penale au fost conexate si inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Faurei, cu propunere legala.      

Comentarii

comentariu

About the Author