Published On: lun, Apr 25th, 2016

Dacia Unirea Braila pastreaza vii sperantele la promovare / Dacia Unirea Braila– Rapid 2-0

Duminica, Dacia Unirea Braila a infruntat Rapid, pe teren propriu, in derby-ul etapei a patra a Seriei I a Ligii a 2-a. Formatia braileana si-a luat revansa dupa ce in sezonul regulat, Rapid a egalat la unu in extremis, in minutele de prelungire. In partida de duminica, formatia antrenata de Panzaru a dominat autoritar, la toate capitolele si s-a impuns cu 2-0. Cu aceata victorie Braila, ramane pe locul al treilea si se apropie la doar trei puncte de noul lider Dunarea Calarasi.

In prima repriza brailenii au dominat teritorial partida, dar nu si-au creat prea multe ocazii de gol. Singurul eveniment notabil fiind eliminarea rapidistului Vlad Morar, dupa ce i-a aplicat un cot in figura lui Nita. Chiar daca au avut un om in plus, brailenii nu au putut sa deschida scorul pana la intrarea la cabine, astfel la finalul primelor 45 de minute, tabela arata un scor alb de 0-0.

In repriza a doua jucatorii braileni au iesit mai montati de la cabine si pe fondul unui joc bun si al dominarii, Dacia a obtinut un penalty in minutul 51. Costel Rosu a transformat lovitura de pedeapsa fara probleme si a deschis scorul. Dacia Unirea a continuat sa atace si si-a majorat avantajul in minutul 79  prin Frunza, astfel stabilindu-se rezultatul final.

La finalul celor 90 de minute Alin Panzaru a declarat: “Sistemul acesta competitional le ofera tuturor echipelor din play-off sanse la primele locuri, din punctul meu de vedere campionatul se joaca cu promovarea pe masa. Victoria de astazi este foarte importanta pentru noi, dar trebuie sa acumulam puncte. Ne asteapta o dubla cu Academica Clinceni, din care trebuie sa scoatem maximum daca se poate”.

Dacia Unirea: Mitrea – Nita, Ivan, Ghiocel, Stanciulescu – Petean (min. 83: Enciu), Olenic, Puscasu (min. 46: Rosu), Frunza – Musca, Onofras (min. 76: Dima).

Antrenor: Alin Panzaru

Rapid: Draghia – Costin, Cruz, Avramia, N. Vasile – Tudoran, Raiciu, Luque (min. 46: NKoyi), I. Popa – Morar, Martin.

Antrenor: Dan Alexa

Comentarii

comentariu

About the Author