Published On: Soare, Apr 17th, 2016

Ciprian Corbu: “Sora mea in varsta de 11 ani a fost urcata cu forta in dubele Politiei” / Fata a lesinat si a fost chemata ambulanta / Ancheta Infobraila confirma spusele lui Corbu

Share This
Tags

ciprian corbu_infobrailaActiunea de ieri seara, cand Politia si Brigada Speciala a Jandarmeriei din Constanta au periat Braila intr-o actiune de legitimare a persoanelor suspecte de comiterea unor infractiuni, l-a avut in centrul atentiei si pe Stanel Lacatus, actualul nume al cunoscutului interlop Stanel Corbu. Acesta a fost ridicat dintr-un parc din zona cartierului Obor impreuna cu alte persoane si condus la sediul IPJ Braila.

In timpul actiunii, mascatii au luat nu numai adultii prezenti in grupul lui Corbu, dar si pe fiica acestuia in varsta de 11 ani. Despre incident a povestit reporterilor Infobraila fiului lui Corbu, Ciprian Corbu. "Nu Corbu Stanel a lesinat, ci sora mea de 11 ani. Ea a fost luata de politisti si dusa la sediul Politiei si acolo a intrat in stare de soc pentru ca a fost bruscata si i s-a rasucit mana ca sa o urce in duba. de la sediul Politiei a fost luata cu salvarea si dusa la spital", a spus Ciprian Corbu.

Reporterii Infobraila au verificat spusele lui Ciprian Corbu, surse judiciare confirmand ca fiica lui Lacatus Stanel a fost adusa la sediul Politiei in duba de interventie, ca i s-a facut rau pentru ca era foarte speriata si ca a fost dusa la spital de o ambulanta. De altfel, fiica lui Corbu a trecut saptamana trecuta printr-un accident grav produs de mama ei intr-o intersectie din muncipiul Braila, accident care s-a soldat cu cinci raniti.

Comentarii

comentariu

About the Author