Published On: Soare, Apr 10th, 2016

Catelul aruncat in foc a fost salvat! Infobraila multumeste Dog Rescue Romania

rescue-dog (4)Infobraila publica vineri o stire care a indignat foarte multi oameni: un catel fusese aruncat in foc in comuna Tufesti, judetul Braila. Bietul animal fusese batut pana cand i se sparsese un ochi si, ca si cum asta nu ar fi fost de ajuns, fusese aruncat in foc. Catelul fusese gasit de un localnic, un baiat in varsta de 17 ani, care l-a ingrijit, dar care nu ii putea acorda mai mult ajutor, atat din cauza ranilor bietului animal, cat si a faptului ca nu are posibilitati materiale sa ingrijeasca cel de-al optulea catel, el mai avand acasa alti sapte.

Baiatul, in incercarea de a salva catelul, a trimis un mesaj ziarului nostru, acesta fiind punctul de plecare al articolului publicat vineri. Initiativa Infobraila de a relata cele intamplate si de a solicta, la randu-i, sprijin i-a determinat pe oamenii cu suflet mare de la Dog Rescue Romania sa mearga in comuna Tufesti, sa ia cainele si sa ii ofere primele imgrijiri.

CATELUL_ARUNCAT_IN_FOC_A_FOST_SALVAT_INFOBRAILA"Cu siguranta a fost aruncat in foc! Nu avea cum sa arda acolo in alt mod. Din nefericire, astfel de cazuri sunt destul de dese, cand animalele sunt chinuite in acest mod. Speram ca ajutorul nostru sa il faca pe bietul catel sa supravietuiasca", a declarat, in exclusivitate pentru Infobraila, dr. Rudi Hofmann de la Dog Rescue Romania.

CITESTE SI Un catel a fost batut si aruncat in foc de niste descreierati din comuna Tufesti

Comentarii

comentariu

About the Author