Published On: joi, Apr 14th, 2016

Candidatul din partea partidului PRU la Primaria Braila este Nicu Carac

Ieri, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele PRU Braila, Gabriel Musceleanu, l-a anuntat pe economistul Nicu Carac, absolvent al “Universitatii Constantin Bracoveanu”, fost director “Billa”, “Armonia”, “Naturlich” si in prezent administrator al unei firme de constructii, ca si candidat din partea partidului la Primaria Braila.

“Sunt nou in politica. Nu voi face politica asa cum s-a facut pana acum, acesta fiind si motivul pentru care nu am intrat pana acum in politica, desi am avut propuneri in anii trecuti.(…) Ma bucur ca PRU a avut increderea sa-mi propuna sa candidez la functia de primar al orasului Braila, am acceptat cu mandrie acest lucru. Sunt nou in politica si voi ramane nou la ideea de politica, in sensul a ceea ce stim ca se intampla de 26 de ani incoace. Sigur nu voi face politica care s-a facut pana acum. Nu mi-a placut, de aceea nici nu am intrat in politica; mi s-a propus in anii trecuti de  catre diverse partide, dar neplacandu-mi ce se intampla, nu am accesat aceasta idee. Acum, insa, cred si simt ca se mai poate  face ceva si as vrea sa pun umarul la acest lucru, sa incercam sa facem ceva pentru oameni. Sa zic asa, una dintre devizele mele este  <<Intai oamenii, apoi politica>>. Sa speram ca electoratul va prinde ideile noastre si va fi de acord cu ele si ne va vota, atat cat ne va vota”, a declarat Carac.

Carac a fost evaziv cand a fost intrebat ce schimbari doreste sa faca, daca va fi ales primar. Acesta nu a dorit sa dezvaluie, momentan, aceste programe, precizand doar ca planurile sale au in prim plan portul, turismul si crearea de noi locuri de munca in Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author