Published On: joi, Apr 14th, 2016

Bunuri nedeclarate depistate la frontiera

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi, impreuna cu lucratorii vamali, au descoperit aproximativ 3.500 tigarete de provenienta R. Moldova si 28 litri alcool, de provenienta Duty Free, pe care un cetatean roman a incercat sa le introduca ilegal in tara ascunse in plafonul unui autocar al carui sofer era.

IMAG1160

 

In data de 13 aprilie, in jurul orei 21.00, la P.T.F.  Sculeni – I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pe sensul de intrare in tara, cetateanul roman Ghenadie T., in varsta de 29 de ani, in calitate de al doilea sofer al unui autocar marca Setra, inmatriculat in Republica Moldova, ce efectua o cursa ocazionala pe ruta Republica Moldova – Franta.

Pentru valorificarea unor informatii detinute de politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi, lucratorii nostri au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport. S-a procedat astfel la efectuarea unui controlului asupra autocarului, ocazie cu care, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a descoperit ascunse in plafon, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, 3.560 tigarete diferite marci, cu timbru de acciza R.Moldova, si 28 litri alcool, de provenienta Duty Free.

IMAG1161

Conform prevederilor legale, a fost luata masura confiscarii bunurilor in valoare de aproximativ 2.124 lei si sanctionarea contraventionala a persoanei cu amenda de 6000 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-