Published On: mie, Apr 6th, 2016

Brailenii, care spera la o cariera ca om al legii, au luat cu asalt sediul IPJ Braila

La inceputul saptamanii au inceput inscrierile pentru ocupare a zece posturi de agent,  din sursa externa, la Inspectoratul de Politie Judetean Braila. Dupa anuntul oficial facut de reprezentantii politiei, brailenii au luat cu asalt sediul IPJ pentru depunerea dosarelor. In doar doua zile au fost depuse 90 de cereri din partea brailenilor, fete si baieti, dornici sa urmeze o cariera ca om al legii. Conform informatiilor transmise de reprezentantii IPJ Braila, luni au fost inregistrate 42 de cereri, iar marti s-au primit 48 de solicitari din partea celor care viseaza la meseria de politist. Ultima zi de inscriere este vineri, 8 aprilie.

Prima proba de concurs va fi proba sportiva, care este eliminatorie si consta in "rezistenta" si "abdomene" pentru persoanele angajate din sursa externa si "rezistenta" pentru cei care vor sa se reincadreze in sistem, cu bareme conform varstei. Cei care vor trece de prima etapa vor sustine proba scrisa pe 14 mai.

Politistii informeaza ca la proba de evaluare a performantei fizice pot participa numai persoanele a caror candidatura a fost validata de comisia de recrutare si care sunt declarate "apt" medical si psihologic. "Proba de evaluare a performantei fizice este proba de concurs eliminatorie si este luata in calcul la stabilirea notei finale, prin efectuarea mediei aritmetice cu nota la proba scrisa. Este declarat «Admis» candidatul care indeplineste baremul stabilit pentru nota 6. Candidatii declarati «respins» la proba de evaluare a performantei fizice nu vor fi planificati la proba «test scris». Proba de evaluare a performantei fizice nu se repeta, nu se reexamineaza si nu poate fi contestata", sunt conditiile postate pe site-ul Politiei Romane. 

Comentarii

comentariu

About the Author