Published On: mie, Apr 20th, 2016

Braileanca, Camelia Potec, va reprezenta Romania la aprinderea Flacarii Olimpice

Camelia Potec, presedintele Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern, va fi reprezentanta Romaniei si Bucurestiului la aprinderea Flacarii Olimpice, pe 21 aprilie, in orasul Olympia din Grecia Antica, pentru Jocurile Olimice care vor avea loc la Rio de Janeiro, Brazilia, in perioada 5-21 august.

”Ma bucur si ma simt onorata sa reprezint municipiul Bucuresti si Romania la un asemenea eveniment cu o istorie atat de bogata. Aceasta ceremonie reprezinta un stindard al pacii, sperantei, prieteniei si diversitatii. Actrite imbracate in costume grecesti antice il vor invoca pe zeul soarelui, Apollo, in ruinele templului Hera, vechi de 2600 de ani, si vor aprinde flacara intr-un mod cu totul special. In plus, Atena reprezinta pentru mine un loc aparte, deoarece aici practic mi s-a incununat cariera sportiva prin adjudecarea titlului olimpic”, a declarat Camelia Potec.

Flacara Olimpica va fi aprinsa pe 21 aprilie, in orasul Olympia din Grecia, , iar apoi va fi predata autoritatilor de la Rio de Janeiro, unde in vara acestui an, in luna august, vor avea loc Jocurile Olimpice de vara.

Camelia Potec a castigat medalia de aur la inot, la proba de 200 metri liber, in cadrul Jocurilor Olimpice de la Atena din anul 2004.

Comentarii

comentariu

About the Author