Published On: lun, Apr 25th, 2016

Braila – unul dintre orasele tinta in care McDonald’s vrea sa-si extinda activitatea

McDonald’s Romania, liderul pietei locale de restaurante cu 67 de unitati si afaceri de 120 de milioane de euro anul trecut, va investi in acest an in deschiderea unei singure unitati de tip restaurant fast-food, o expansiune prudenta care merge in linie cu dezvoltarea din ultimii ani. Compania are insa in plan si sa renoveze o parte dintre restaurantele existente.

“Tara se dezvolta foarte bine, compania la fel, exista capital disponibil pentru investitii, avem potential de dezvoltare. Noi vrem sa dublam investitiile fata de 2015, ajungem la 30 mil. lei (6,7 mil. euro). Investitia in deschiderea unui restaurant ajunge la2 mil. euro fara terenul propriu-zis. Pe lista oraselor potentiale pentru deschidere se numara Satu Mare, Focsani, Targoviste, Alba Iulia si Braila“, a spus Daniel Boaje, directorul general al McDonald’s, pentru ZF.ro

Lantul de restaurante McDonald’s Romania a trecut la inceputul anului printr-o schimbare de actionariat, grupul american cedand operatiunile locale in sistem de franciza. In urma tranzactiei evaluate la 65 mil. dolari, noii actionari ai McDonald’s Romania sunt grupul maltez Premier Capital (90%) si Daniel Boaje (10%). Boaje ramane si directorul general al companiei.

Comentarii

comentariu

About the Author