Published On: lun, Apr 11th, 2016

Braila Mall este in plina modernizare / Dupa galeria Carrefour, urmeaza zona de food court si distractie

Luna aceasta, New Europe Property Investments (NEPI) a demarat a doua etapa a lucrarilor de modernizare la Braila Mall. Acestea vor consta in extinderea si reorganizarea zonei dedicate restaurantelor si distractiei. Incepand cu finalul lunii aprilie, brailenii se vor bucura de mai multe optiuni de petrecere a timpului liber.

Atractiilor binecunoscute – cinematograful multiplex Cinema City, bowling, biliard si casino – li se va adauga o zona extinsa de food court, ce va include KFC, Salad Box, Spartan, Pomodoro, Passage si cofetaria Blanche. In urmatoarea perioada, noii chiriasi se vor ocupa de amenajarea spatiilor dedicate, pentru intampinarea vizitatorilor Braila Mall.

Prima etapa a lucrarilor de modernizare la Braila Mall, ce a vizat zona Galeriei Carrefour, s-a incheiat la finalul lunii martie. Aceasta era cea mai veche aripa a centrului comercial, iar in lunile februarie – martie a beneficiat de lucrari de reamenajare in care s-au folosit cele mai noi materiale si tehnologii.

Ultima faza a proiectului de modernizare va consta in extinderea si reorganizarea galeriei de magazine, ce va presupune construirea unor spatii adiacente si reamenajarea unor spatii existente.

In prezent, printre cele mai importante nume din portofoliul fashion al Braila Mall se numara retaileri internationali precum C&A, H&M, New Yorker, US Polo sau Orsay. Din categoria incaltaminte amintim magazinele Benvenuti, Deichmann si CCC, iar pentru articolele sportive Hervis si Various Brands raspund in fiecare sezon nevoilor si dorintelor brailenilor interesati de un stil de viata activ.

Oferta centrului comercial este completata de B&B si Splend’or – la categoria accesorii, Kendra si Marionnaud – la categoria sanatate si frumusete, si Mondex – la categoria lenjerie. Altex si Flanco sunt cei doi retaileri care ofera gama completa de electronice si electrocasnice, iar Naturlich si Brico Depot asigura necesarul de produse si servicii de bricolaj si mobilier.

Comentarii

comentariu

About the Author