Published On: lun, Apr 18th, 2016

Barurile si cazinourile brailene au fost luate cu asalt de jandarmi

Vineri si sambata, in data de 15, respectiv 16 aprilie, politistii braileni de proximitate, de la rutiera, ordine publica, investigatii criminale, actiuni speciale, de la politiile orasenesti si sectiile de politie rurala, sprijiniti de jandarmi din Braila si Constanta au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, in zona targurilor, pietelor si unitatilor de alimentatie publica cu profil cafe-bar, cazinou, pariuri sportive s.a., pentru a combate infractiunile savarsite cu violenta. S-a actionat si pe sosele, pentru prevenirea si combaterea comiterii de infractiuni sau contraventii la regimul rutier.

"Echipele care au participat la actiuni au efectuat controale la 82 de unitati comerciale si societati tip cafe-bar, au legitimat 616 persoane, dintre care 301 au fost controlate corporal sumar, si au verificat in trafic 135 de autovehicule, 20 de conducatori auto fiind testati cu aparatul etilotest", a precizat agent sef adj. Camelia Bucur din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

In urma acestor activitati, oamenii legii au au aplicat 60 de sanctiuni contraventionale, 33 fiind aplicate conform prevederilor Legii 61/1991 (republicata) pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, alte 23 fiind conform OUG 195/2002 (republicata) privind circulatia pe drumurile publice. Valoarea totala a amenzilor aplicate este de 16.865 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author