Published On: joi, Apr 21st, 2016

Argentina – capatul lumii

Luni, 25 aprilie 2016, de la ora 14:00, va avea loc vernisajul expozitiei de fotografie „Argentina – capatul lumii", organizata de Biblioteca Judeteana „Panait Istrati" Braila in parteneriat cu Biblioteca Nationala a Romaniei.

Prezinta: Tarquinius Vadeanu, organizator al Salonului International de Arta Fotografica Danubius „Best of CF" – Braila, membru al Fédération Internationale de l'Art Photographique (FIAP) si al Asociatiei Artistilor Fotografi Romani (AAFR).

Deschisa la Biblioteca Nationala a Romaniei (spatiul BiblioExpo, mezanin) in perioada in perioada 25 aprilie – 15 mai 2016, expozitia „Argentina – capatul lumii" face parte din proiectul BiblioExpo, lansat de Biblioteca Nationala la inceputul anului 2015.

„Argentina – capatul lumii", vazuta prin ochii fotografului Eduard Claudiu Braileanu, bibliotecar de profesie, ne dezvaluie o parte din misterele unui taram foarte putin cunoscut de romani: capitala Buenos Aires, cu celebrele sale cartiere La Boca si San Telmo, precum si faimoasele Cataracte Iguazu, aflate la granita a trei tari: Argentina, Brazilia si Paraguay. Fotograful a incercat sa surprinda cele mai fine detalii, cele mai relevante imagini, cele mai autentice expresii ale spiritului argentinian. Amestecului de culori vii din La Boca, cartierul tangoului, i se opun imaginile maiestoase ale naturii neimblanzite din caderile de apa pentru care milioane de turisti viziteaza Argentina.

Comentarii

comentariu

About the Author

-