Published On: mar, Apr 5th, 2016

Alin Panzaru crede in promovare

Sezonul regulat s-a incheiat recent, iar antrenorul formatiei brailene, Alin Panzaru, priveste cu optimism spre meciurile din play-off. Acesta crede ca Dacia poate debuta cu dreptul in play-off, in fata propriilor suporteri, impotriva Farului Constanta.

“Nu conta prea mult adversara din primul meci pentru ca in play off sunt echipe apropiate ca valoare a loturilor. Dar este foarte bine ca jucam prima data cu Farul, nu ne-au batut pana acum si nu ne vor bate niciodata. Daca obtinem 3 puncte este foarte bine pentru moralul echipei in perspectiva urmatoarelor meciuri, dar trebuie sa fim constienti ca pentru adversara noastra va fi un meci de totul sau nimic. Daca pierde la Braila, Farul nu mai poate prinde primele doua locuri. Noi vom juca la victorie”, a declarat Panzaru.

Totodata acesta a spus ca performanta reusita de Dacia in acest sezon este mai mult decat se astepta cineve si ca la inceputul sezonului obiectivul echipei brailene a fost evitarea retrogradarii.

“Am avut ca obiectiv de plecare evitarea retrogradarii si iata ca am ajuns pe locul al treilea inaintea turneului play off. Ne-am autodepasit si tot ce vom realiza de acum incolo este bonus. Pentru noi aceasta clasare reprezinta un punct motivational in plus, entuziasm exista, incredere exista, cu exceptia lui Iosofache, nu avem probleme de lot, asa ca ne vom lupta de la egal la egal cu fiecare adversara. Sortii au decis ca ultimul meci sa-l avem la Farul, acolo unde in urma cu putin timp, in play out, am castigat si ne-am mentinut in acest esalon, acum sper ca dupa partida cu constantenii sa sarbatorim promovarea in primul esalon”, a mai adaugat antrenorul.

Clasamentul pentru play-off:

1. Rapid Bucuresti        0    0    0    0    0-0    25 pct.

2. Dunarea Calarasi        0    0    0    0    0-0    23

3. Dacia Unirea Braila        0    0    0    0    0-0    21 (+0,5)

4. Farul Constanţa        0    0    0    0    0-0    19

5. FC Academica Clinceni    0    0    0    0    0-0    19 (+0,5)

6. SC Bacau            0    0    0    0    0-0    15

*locul 1 va promova direct în Liga 1 la finalul play-off-ului

**locul 2 va juca un baraj cu locul 2 din Seria a II-a, iar castigatoarea din dubla mansa va juca un nou baraj cu ocupanta locului 12 din Liga 1

Comentarii

comentariu

About the Author