Published On: mar, Apr 12th, 2016

5 kg de pesticide inghitite anual / Toxinele din mancarea sanatoasa!

Pesticidele agricole  se folosesc in mai toate tarile, desi te gandesti ca ai facut o alegere sanatoasa mergand la piata sau la supermarketul din apropiere ca sa te aprovizionezi cu fructe si legume. 

Potrivit statisticilor Brazilia se afla pe primul loc in topul tarilor  care utilizeaza pesticide. Un grup de cercetatori au realizat un studiu in 2015, constatand ca aproape 70% din toate fructele si legumele cultivate pe teritoriul acestei tari sunt contaminate cu astfel de otravuri.

Exista o serie de metode prin care putem elimina  din organism aceste toxine periculoase.

Medicul cardiolog si nutritionist brazilian Lair Ribeiro dezvaluie o metoda foarte eficienta folosind urmatoarele ingrediente:

1 litru de apa

5 ml de iod

Seringi de unica folosinta

Instructiuni:

Vom spala legumele cu apa de la robinet ,adaugam 5 ml de iod la 1 litru de apa potabila si lasam toate legumele in aceasta solutie timp de 1 ora.  Recipientul  trebuie tinut  intr-un loc ferit de lumina pentru a evita oxidarea iodului.   In urma acestui procedeu, alimentele nu vor mai contine nici o urma de pesticide, devenind perfect sigure pentru consum.   Cele mai frecvente efecte secundare ale pesticidelor sunt simptome precum durerile de cap si alergiile, dar si boli precum malformatiile genitale si mai multe tipuri de cancer.

Cea mai buna optiune este sa mentii o cultura proprie de  legume si fructe.

Comentarii

comentariu

About the Author