Published On: lun, Mar 21st, 2016

VIDEO: TRAGEDIA din Spania: Printre victimele accidentului este si o STUDENTA ROMANCA

accident_spania_infobrailaO studenta romanca a murit in accidentul de autocar care a avut loc duminica in apropierea localitatii Freginals, provincia Tarragona din Spania, a anuntat luni Ministerul Afacerilor Externe (MAE). Amintim ca un autocar cu studenti Erasmus de diverse nationalitati s-a rasturnat si s-a ciocnit cu un alt vehicul pe o autostrada in nord-estul Spaniei, au anuntat duminica serviciile de interventie. 13 persoane si-au pierdut viata.

''Exprimam profundul regret pentru victimele accidentului de autocar din Spania, printre care si o studenta romanca. Sincere condoleante familiei'', a postat MAE pe contul de Twitter.

Duminica, in nordul Spaniei, a avut loc un accident, in care a fost implicat un autocar la bordul caruia se aflau 57 de persoane, studenti care se intorceau de la un festival de artificii. Intre pasageri se aflau atat spanioli, cat si straini din peste 15 tari. Ministrul spaniol de Interne Jorge Fernandez Diaz a confirmat un bilant de 13 morti si 43 de raniti.

Autocarul pare ca s-a izbit de bariera din dreapta, pe autostrada AP7, dupa care s-a rasturnat si s-a lovit de bariera care desparte cele doua sensuri, a declarat Jane, un purtator de cuvant din provincia Catalunia, in nordul Spaniei. Studentii, participanti la programul Erasmus, se intorceau de la Valencia, unde au luat parte la renumitul festival de artificii "Fallas", potrivit lui Jane. Cei mai multi studiaza la doua universitati din Barcelona.

Fernandez Diaz a declarat ca soferul a trecut testele de alcoolemie si droguri care i-au fost administrate.

Comentarii

comentariu

About the Author