Published On: joi, Mar 17th, 2016

VIDEO: TAINA sexuala a lui Hitler pe care o stiau doar medicii a iesit acum la iveala: ”Era mic si avea o malformatie”

Atentia lumii fata de Adolf Hitler a sporit, partial, si din cauza unei anomalii medicale.

Doi istorici au ajuns la concluzia ca penisul lui Adolf Hitler era mic si avea o malformatie.

Unele dintre dosarele medicale ale lui Hitler au fost recent descoperite de istoricii Jonathan Mayo si Emma Craigie. Ei au folosit informatiile obtinute din aceste inregistrari pentru cartea lor noua ”Hitler's Last Day – Minute by Minute” (Ultima zi a lui Hitler – Minut cu Minut). Autorii scriu in aceasta carte ca dictatorul german suferea de micropenis din cauza maladiei numite hipospadias.

Afectiunea poate aparea la unul dintre 200 de baieti (alte surse zic ca la 1 din 125). Aceasta boala face ca penisul sa nu se dezvolte corect, ramanand la o dimensiune extrem de mica, iar deschiderea uretrei sa fie la baza penisului in loc de varf.

Un alt istoric a confirmat zvonurile vechi ca Hitler a avut doar un singur testicul coborat.

Cu doua astfel de anomalii, se pare ca poate fi explicat o mare parte din comportamentul lui Hitler, permitand sa continue speculatiile despre viata sexuala a lui Hitler.

Hitler a avut o relatie de lunga durata cu Eva Braun, impreuna cu care s-a si sinucis in buncar la 30 aprilie 1945. Istoricii au sustinut cei doi au avut o viata sexuala normala, chiar daca medicul sau personal, Theodor Morell, l-ar fi diagnosticat pe Hitler cu hipospadias. Se considera ca medici i-au prescris lui Hitler hormoni si amfetamine pentru a imbunatati viata lui sexuala.

Comentarii

comentariu

About the Author

-