Published On: joi, Mar 24th, 2016

VIDEO: Socant/ Planeta noastra a intrat in atentia extraterestrilor

Share This
Tags

Misteriosul obiect care poarta si numele de 1991 VG si care a fost observat pentru prima data in noiembrie 1991 de catre astronautul James Scotti, de la Universitatea din Arizona.

Astazi, multi teoreticieni ai conspiratiei cred ca acest lucru este o veritabila "sonda extraterestra", care este setata sa zboare în apropierea Pamantului în anul 2017.

obiect-cosmic_infobraila

Obiectul a dat mari batai de cap astronomilor datorita rotatie sale ciudate si longevitatii sale in spatiul cosmic. Parerile sunt impartite, unii cred ca acest lucru este o sectiune din Apollo 12, dar, astronomul Scotti e de parere ca: ”Am analizat toate sansele ca obiectul sa fie construit de om. Au existat cateva nave spatiale si corpuri de rachete care puteau fi obiectul 1991 VG, dar dupa ce le-am analizat pe toate, am exclus aceasta ipoteza”, a declarat astronomul James Scotti.

Cand a fost observat prima data, avea 10 metri diametru si se afla la o distanta de aproximativ 451.000 de km fata de Pamant si aproximativ 80.467 de km fata de Luna. Obiectul indica o rata crescuta de rotatii si fluctuatii luminiscente. La acel momoment, un astfel de comportament nu a mai fost observat la un alt asteroid de dimensiuni similare.

Dupa ce a acumulat mai multe informatii despre 1991 VG, Scotti a realizat ca acelasi obiect a trecut prin apropierea Pamantului în martie 1975. Acest fapt nu este caracteristic unui asteroid, ei nu trec de doua ori prin acelasi loc.

Duncan Steel, astronom la Universitatea Adelaide, Australia, a afirmat initial ca ”aceasta poate fi sonda extraterestra observata în vecinatatea planetei noastre”. Si tot el a negat propria ipoteza, afirmand ca nu este convins ca VG 1991 are o origine extraterestra.

Obiectul neidentificat VG 1991 se va apropia de Pamant, iarasi, în vara anului 2017 si va fi vizibil numai în emisfera de Sud.

Comentarii

comentariu

About the Author

-